Головна  →  Новини  →  22 вересня 2013

«1.7 млн. направлено на «Караваєві дачі» - Максим Луцький

«1.7 млн. направлено на «Караваєві дачі» - Максим Луцький

Приватний сектор «Караваєві дачі» виходить на новий рівень функціонування – незабаром тут більшість будинків підключиться до централізованої каналізації. 21 вересня голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький у рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України по забезпеченню якісних умов життя населення зустрівся та обговорив з мешканцями приватного сектору їх проблеми.

Як розповідає керівник ОСН "Комітет мікрорайону "Дачі Караваєві" Папуша Олена, вигрібні ями для Києва - не варіант. Щоб зробити приватні сектори Києва більш привабливими для життя, необхідно, щоб вони були обладнані усіма сучасними зручностями. Але почати треба хоча б з основних, таких як каналізація.

Також, у мешканців приватного сектору, виникли питання щодо відновлення дорожнього покриття. Одразу керівник району все пообіцяти не зміг, але повідомив про існуючий план змін.

«В цьому році буде відновлено дорожнє покриття після розриття, а в наступному, якщо будуть фінанси, відновлять асфальт по всій ширині вулиці. Але ж ви розумієте, що відновити асфальт по траншеї  - завдання номер один, адже від цього залежить технічний стан роботи, що робиться сьогодні. Ми ж не хочемо проблем з новенькою, лишень прокладеною каналізацією», - пояснив мешканцям Максим Луцький.

Також,  Максима  Георгійовича, попросили проконтролювати безвідповідальних мешканців приватного сектору, які безграмотно та самовільно підключають свої будинки  до каналізаційної системи. Мешканці сподіваються, що голова району зможе вирішити й цю проблему.

«Люди роблять самовільні врізи в каналізацію. Робиться це підпільно – вночі, якість роботи не витримує жодної критики – через халатно зроблені отвори намивається пісок і каналізація засмічується. Це перекреслює всю ту важку роботу, що зробили ми для того, щоб каналізація взагалі була прокладена», -  жаліється  керівник ОСН "Комітет мікрорайону "Дачі Караваєві " Папуша Олена.

«Ми будемо працювати над цим питанням та обов’язково проконтролюємо, щоб такої самодіяльності не було. А то люди працюють, гроші вкладають, а хтось приходить і все псує. Повірте, ми це візьмемо під жорсткий контроль», - пообіцяв Максим Луцький.

Щоб мешканцям приватного сектору було зрозумілим питання, де і коли буде прокладено каналізацію, Максим Луцький пообіцяв підготувати інформаційний листок для кожного дому.

«Я думаю, що незабаром ми підготуємо спеціальний інформаційний листок, де буде в деталях показано, на яких вулицях і коли, буде прокладено каналізацію, і ви вже, володіючи цією інформацією, зможете підготуватися, отримати всі документи й підключитися до каналізації», - пообіцяв Максим Луцький.

 Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена