Головна  →  Новини  →  30 вересня 2013

Новини міста: Відсьогодні теплоносій подадуть до об’єктів соціальної сфери

Новини міста: Відсьогодні теплоносій подадуть до об’єктів соціальної сфери

Сьогодні, 30 вересня, теплоносій подадуть пологовим будинкам, лікувальним установам, дошкільним та навчальним закладам з цілодобовим перебуванням дітей. Про це під час розширеної апаратної наради повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

«Опалювальний сезон у вересні ми починаємо вперше, адже погода диктує свої правила. Тому вирішено, що сьогодні до централізованого опалення буде підключено об’єкти соціальної сфери, а після потеплішає і у житлових будинках. Враховуючи, що підключення відбувається після того, коли садочок або школа подасть відповідну заяву до «Київенерго», прохання до глав райдержадміністрацій та керівників департаментів прискорити цю процедуру», – сказав Олександр Попов.

Крім того, він додав, що цього тижня синоптики прогнозують мінусову температуру, тому найближчим часом буде вирішено, коли саме розпочати подачу теплоносія в помешкання киян.

Нагадаємо, що перші об’єкти до централізованого опалення ПАТ «Київенерго» підключив 27 вересня. У цей день, відповідно до їхніх заявок, з теплом уже були 8 лікарняних закладів та 2 пологові будинки.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена