Головна  →  Новини  →  25 вересня 2013

Новини міста: Заклади охорони здоров’я столиці отримали ліки на суму 4 млн. грн. як благодійну допомогу

Новини міста: Заклади охорони здоров’я столиці отримали ліки на суму 4 млн. грн. як благодійну допомогу

Сьогодні за участю голови КМДА Олександра Попова відбулася урочиста передача сертифікату на отримання лікарських засобів для закладів охорони здоров’я Києва на суму 4 млн. грн. Це благодійна допомога столиці від компанії «Takeda»: високоякісні дороговартісні ліки та діагностичні препарати.

Спектр препаратів включає в себе лікарські засоби для лікування ішемічного інсульту, шлунково-кишкових і простудних захворювань, а також діагностичні препарати для проведення комп’ютерної томографії.

«Як найбільша фармацевтична компанія в Японії і один зі світових лідерів індустрії, «Такеда» дотримується прагнення до поліпшення здоров’я пацієнтів в усьому світі шляхом впровадження провідних інновацій в галузі медицини. Ми налаштовані на довгострокову співпрацю і висловлюємо готовність здійснювати освітню та інформаційну підтримку в сфері охорони здоров’я, сприяти розвитку науково-дослідної сфери та клінічних досліджень. А також надавати посильну благодійну допомогу там, де це найбільш необхідно», – зауважив член ради директорів «Takeda Pharmaceutical Company Limited» Франк Моріх.

«Щиро дякую за той крок, який ви робите, надаючи Києву таку велику та необхідну благодійну допомогу. Ми добре знаємо про успіхи вашої компанії та її розвиток, давню плідну співпрацю з Україною і запевняємо у нашій зацікавленості в подальшому співробітництві», – сказав Олександр Попов.

Окрім іншого, місто отримало лікарські засоби для лікування такого небезпечного захворювання як інсульт. За інформацією Департаменту охорони здоров’я, у столиці щороку реєструють близько 5 тисяч нових випадків інсульту (удвічі більше, ні випадків гострого інфаркту міокарда). Третина хворих – це люди працездатного віку. Лікарі стверджують, що успіх в лікуванні залежить від фактору часу та якості надання медичної допомоги. Нові лікувальні підходи ефективні лише якщо їх виконання розпочинається не пізніше, ніж за кілька годин після виникнення інсульту.

За матеріалами kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена