Головна  →  Новини  →  25 березня 2024

Юридична освіта майбутнього

Юридична освіта майбутнього

Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Рада молодих юристів України, Київська Мала академія наук учнівської молоді, за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, та за підтримки Міністерства молоді та спорту України організовують щорічний Всеукраїнський молодіжний конкурс «Юридична освіта майбутнього», який відбуватиметься з 29 лютого по 30 квітня 2024 року.

Метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді та внутрішньо переміщених осіб, виявлення проблемних питань юридичної освіти та шляхи їх вирішення, залучення студентів до процесів покращення якості вищої юридичної освіти в Україні, залучення молодих науковців до інтеграції юридичної освіти в європейський освітній простір, професійна орієнтація школярів, аналітика питання підвищеної популярності професії юриста у абітурієнтів.
До участі запрошуються учні загальноосвітніх навчальних закладів, студенти закладів вищої освіти, викладачі закладів вищої освіти до 35 років.

3 огляду на викладене, просимо Вас доручити розмістити інформацію про результати Конкурсу на офіційному вебсайті ввіреного Вам Міністерства, а також довести до відома молоді.

Додаткова інформація: www.facebook.com/institute2015.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена