Головна  →  Новини  →  13 березня 2024

Цифровізація державних послуг: сприяння доступу для постраждалих від конфлікту громад та вразливих груп в Україні

Цифровізація державних послуг: сприяння доступу для постраждалих від конфлікту громад та вразливих груп в Україні

Благодійна організація “Благодійний фонд “Право на захист” разом із Українською

Гельсінською спілкою з прав людини об'єднали зусилля у рамках проєкту «Цифровізація державних послуг: сприяння доступу для постраждалих від конфлікту громад та вразливих груп в Україні», що реалізується за підтримки Європейського Союзу.
Фонд всебічно підтримує розпочатий державою у 2019 році курс на оцифрування всіх публічних послуг, що сприяє побудові якісно нових відносин між громадянами і владними інституціями.
Тому, у рамках зазначеного проєкту, Фонд ініціює проведення круглого столу тему: “Цифрове майбутнє соціального захисту: від реформ до резильєнтності”, що заплановано на 20 березня у м. Київ.

На круглому столі буде зосереджено увагу на обговоренні ефективних підходів до інтеграції цифрових технологій у соціальну сферу, а також на розробці конкретних рекомендацій, що сприятимуть подальшому вдосконаленню цифрової інфраструктури та політик у цій важливій області.

За додатковою інформацією звертайтеся до адвокаційної аналітикині Чернишової Марини, електронна адреса: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена