Головна  →  Новини  →  1 березня 2024

Сервісні центри МВС Києва нагадують про обов’язковість здійснення оплати за зберігання номерних знаків

Сервісні центри МВС Києва нагадують про обов’язковість здійснення оплати за зберігання номерних знаків

Головний сервісний центр МВС та сервісні центри МВС столиці нагадують, що номерні знаки, за які не внесена оплата за платне зберігання, будуть знищені в установленому порядку. Чому саме так читайте у нашому дописі нижче.


До сервісних центрів МВС столиці щодня звертаються тисячі громадян. Всі звертаються за швидкою та якісною державною послугою, основною метою яких є отримання документа, на якому зазначено ім’я заявника.

Мова йде або про свідоцтво про реєстрацію авто або водійське посвідчення. Вони необхідні для підтвердження законності придбання авто або здобутих навичок. Про обов’язковість їх отримання знають всі і це не потребує зайвих пояснень.

Разом з тим, є деякі з наших послуг, які надаються виключно за бажанням заявника. Як приклад — платне зберігання номерних знаків. Вона є однією з найпопулярніших та доступних. Актуальна для тих водіїв, які хочуть перезакріпити улюблені номерні знаки надалі за своїм іншим транспортним засобом.Ще одним важливим моментом є квитанція, платником якої має бути власник номерного знаку, а у разі її сплати офлайн необхідно все-таки звернутись до сервісних центрів МВС та долучити її до заяви на подовження терміну зберігання. В цьому випадку адміністратору сервісного центру МВС необхідно вручну вносити інформацію до бази даних. І тільки так кошти зафіксуються й власник може бути впевнений, що його “любі, красиві та цінні номери” не будуть знищені після закінчення строку зберігання.

Простіше кажучи, якщо Ви сплатили кошти, але не звернулись до сервісного центру МВС , ми не будемо знати про це, а отже і термін зберігання не буде продовжено.

Також зауважимо, що передача номерних знаків, які знаходяться на відповідальному зберіганні, до інших територіальних сервісних центрів МВС не передбачено законодавством.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена