Головна  →  Новини  →  24 лютого 2024

Друга річниця повномасштабного вторгнення

Друга річниця повномасштабного вторгнення

Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну 2022 року остаточно викрило істинні наміри агресивного режиму.

Російська федерація веде проти України екзистенційну війну, метою якої є не лише захоплення нашої території, а й знищення української державності та національної ідентичності і геноцид Українського народу. Жорстокий ворог не має наміру зупинятися, він не рахується з величезними втратами і готовий продовжувати агресію до досягнення своїх цілей. Відтак кожен українець сьогодні має усвідомлювати необхідність особистої активної участі в обороні держави - чи на фронті, чи в тилу.

Повномасштабний напад росії (московії!) зумовив консолідацію української нації, і ця єдність стала основою організації спротиву. Зупинити наступ військ російської федерації, зірвати їхні плани щодо захоплення за лічені дні України вдалося лише завдяки спільним зусиллям Збройних Сил України, Національної гвардії України, інших військових формувань, масового волонтерського руху і просто українців, що піднялися на боротьбу з ворогом.

Наш героїчний опір став не лише боротьбою за свободу країни та виживання Українського народу. Ми є нині форпостом вільної Європи та усього демократичного світу, запорукою хї безпеки та майбутнього. Без перебільшення, від перемоги України залежить стабільність у світі загалом.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена