Головна  →  Новини  →  19 лютого 2024

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

15 лютого 2024 року Службою було організовано засідання комісії з питань захисту прав дитини при Солом'янській районній в місті Києві державній адміністрації, на якій були розглянуті наступні питання:

1. Про розгляд звернення Благодійної організації «Місто щасливих дітей» щодо надання доручення представляти інтереси малолітніх дітей на період перебування їх на території Федеративної Республіки Німеччина, які мають статус дітей, позбавлених батьківського піклування, перебувають на обліку в службі у справах дітей та евакуйовані до Федеративної Республіки Німеччина – 1 питання.
2. Про розгляд вимоги приватного виконавця щодо надання дозволу органу опіки та піклування на примусову реалізацію майна, де зареєстровані діти – 1 питання.
3. Про розгляд заяви, щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів – 20 питань.
4. Про розгляд заяви, щодо надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу належного майна – 2 питання.
5. Про надання висновку до суду по справі про визначення місця проживання дитини – 2 питання.
6. Про надання висновку до суду по справі про позбавлення батьківських прав – 1 питання.
7. Про розгляд заяви, щодо визначення способів участі у вихованні та спілкуванні з дитиною – 2 питання.
8. Про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини, яка опинилась в складних життєвих обставинах, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, у тому числі дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів – 20 питань.
9. Про стан утримання і виховання дитини, в сім’ї піклувальника, виконання покладених на нього обов’язків та перегляд індивідуального плану соціального захисту дитини, яка опинилась в складних життєвих обставинах, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування – 6 питань.
10. Про надання обов’язкового соціального супроводу родині – 2 питання.

Всі питання були детально розглянуті та опрацьовані належним чином. Винесені відповідні рішення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена